Knjige o
životno-kosmički energiji

Zdravlje je sreča, Životno-kosmička energija, Božidar Đurica

III. DIO: ZDRAVLJE JE SREĆA – PRIMJERI IZ PRAKSE

Autor Božidar Djurica

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
“Upotreba duhovnih programa u materijalnom svijetu ima za poslejedicu satanizam ili crnu magiju.”U ovom trećem dijelu, trećoj knjizi o životno-kosmičkoj energiji, prikazani su praktični primjeri liječenja, koji uglavnom daju smjernice za lično duhovno napredovanje. Teško je obuhvatiti moje cjelokupno višegodišnje iskustvo, pa su primjeri u knjizi svrstani sistematično, redom, i prilagođeni postupcima za obrazovanja terapeuta. S obzirom na mogućnosti metoda otkrivanja sistemom mjerenja događaja iz prošlosti, dajem ovde pojedine primjere iz mojih pisanih statističkih izvora, koji omogućavaju otkrivanje uzroka mnogih neriješenih nesreća, bolesti, tragedija i teških povreda.

Svi primjeri imaju isključivu namjenu pomaći u terapeutskom radu i u ličnom sagladavanju materije duhovnih dimenzija, i nije ih moguće drugačije tumačiti.

Sva tri dijela, odnosno sve tri knjige ovog projekta, prilagođeni su obrazovanju kadrova za terapeute sa životno-kosmičkom energijom. Mogu se upotrijebiti i kao priručnici za praksu ili kao informacije o određenom pogledu na izuzetno opširnu materiju postojanja energija oko nas, koje su neophodne za postojanje života. Isto tako, sa ovim djelima ispunjava se osnovni cilj, da metodu rada i izvornu energiju upotrebljavamo za održavanje zdravlja, odnosno da uslijed bolesti i ugroženosti tijela, odredjeno neprimjereno energetsko stanje ozdravimo i povratimo u prvobitno stanje zdravog organizma.

Ostale knjige